top of page

La préparation commence!

Slechts een handvol dagen, dus nog luttele uren en dan gaat in Brussel de Tour de France 2019 van start. We hebben er met zijn allen lang naar uit gekeken en het kan niet anders dan een uitermate spannende editie worden. Verschillende renners die van te voren 'zekerheidjes' waren blijken om verschillende redenen niet mee te doen, maar om nou te zeggen dat de keuze daarvoor eenvoudiger wordt..? Kies je een 'de Gendt' en zo ja wie van de twee en welke voornaam-achternaam gaat het beter doen; Bernard, Dennis, Ewan, Thomas of Martin?

Alles bij elkaar zullen er weer vele knopen moeten worden doorgehakt. Maar nu de start in zicht is zal een ieder dezelfde gedachten hebben, die welbekende kronkelingen om een gooi te kunnen doen naar de winst in het Tourspel. Welke renners moeten er gekozen worden, zijn er jonkies die over het hoofd zijn gezien of sprinters die gepasseerd moeten worden? En welke klassementsrenners moet wijken om de Effectiefste Eenentwintig te selecteren? Al die vragen en dan is de belangrijkste nog niet eens gesteld: wie volgt Paul op, WIE WINT HET TOURSPEL 2019?

"Je moet een berg respecteren. Als je een vriend bent van de berg, dan wordt de berg ook een vriend van jou. Aan de voet van een berg zeg ik ook altijd: `Goh, wat ben jij een verschrikkelijk mooie berg'".

​

BRAM TANKINK

bottom of page