top of page

Ça commence!


Zeer gewaardeerde managers,

Pour notre ami Francais: allez, participer! C'est a toi, Olivier, c'est a toi!

Het begint, ook Quickstep heeft z'n team doorgebeld en dus is alles compleet. Tenminste, als je niet op die ene invalrenner wilt wachten van Trek-Segafredo, want man, man, man, wat ben je een sufferd als je nu nog op EPO gepakt wordt. Ik wil niet met de beschuldigende vinger wijzen hoor (Cardoso) of namen noemen (Cardoso) of zelfs maar iemand zwartmaken (CARDOSO, idioot!), maar je bent wel ontzettend dom als je nu nog tegen de EPO-lamp loopt. Zelfs als je Cardoso heet en je niet meer dan drie hersencellen hebt. Echter, zoals gezegd, ik vind niet dat we namen moeten noemen, dus zal ik niet zeggen om welke Trek-Segafredo renner het gaat die is geboren in Gondomar, Portugal en op bijvoorbeeld Twitter te vinden is als @ACardoso84. Kortom, geen pek en veren voor een niet nader te noemen dopingzondaar. Zeker niet voordat de contra-expertise is geweest en zijn hond is gecontroleerd.

Anyway, het Tourspel dus. Gisteren ontving de organisatie bericht dat een aantal managers geen email had ontvangen. Dit was geen bewuste keuze van de organisatie (uit het oog, uit het hart, oud-collega's!), maar simpelweg een foutje van Gmail. Als het goed is heeft de organisatie zijn weg alsnog naar jullie gevonden en anders alsnog in ieder geval hierbij. Het formulier is min of meer compleet, alleen Trek mist nog een renner. Geen idee waarom. De verwachting is dat de laatste plek opgevuld zal worden door Zubeldia, Brändle, Hernandez, Stuyven of Theuns. Mocht je een van deze renners willen kiezen, vul dan gewoon Cardoso in. Maak je het in ieder geval nog spannend omdat je niet weet welke 21e renner je krijgt! In de bijlage vind je het formulier van dit jaar. Mocht je fouten tegenkomen, meld het. Het formulier moet het dit jaar namelijk zonder zijn trouwe tester en oud-winnaar Robert doen, dus zou er weleens een foutje in kunnen zitten. Mocht je hierdoor aan het eind van de rit punten te kort komen, tja.... Het formulier is overigens ook te downloaden via onderstaande link. Daar wordt de data wel op bijgewerkt, zodra er bijvoorbeeld uitvallers of vervangers zijn: https://www.dropbox.com/s/difp4574j2418ct/Inschrijfformulier%202017.xls?dl=0

Lukt het niet, laat het dan weten.

Voor nu: bonne chance!

Salut,

J.M. Leblanc

PS. en oh ja, de deadline...(dank je Siebrand!):

Laten we zeggen dat je team vóór vrijdagavond 20:00 binnen moet zijn. Heb je nadat het weekend in principe is begonnen en je de eerste drankjes van de vrijdagmiddagborrel (noem het géén VrijMiBo, alsjeblieft!) binnen hebt, nog snel even nadenken of je nou wel of niet met die Duitser in je team wilt rondrijden...

Salut!

@Olivier: Cette année, les detourtijgers (ou les Tigres Touristique :-)) cherchent le premier participant étrangers, donc c'est impossible pour toi c'est impossible de ne pas participer! Tu dois choisir 21 coureurs, naturellement un bon mix de les sprinteurs, les grimpeurs et les coureurs pour le classement général pour gagner des points a chaque étape du Tour 2017. Il faut truquer, non? Cela a marché au deuxième essai!

"Je moet een berg respecteren. Als je een vriend bent van de berg, dan wordt de berg ook een vriend van jou. Aan de voet van een berg zeg ik ook altijd: `Goh, wat ben jij een verschrikkelijk mooie berg'".

​

BRAM TANKINK

bottom of page