top of page

De dag die je wist dat ging komen!

Zeer gewaardeerde managers,

Het wachten is nog op negen renners, alleen voor Quickstep is het team nog niet bekend. Eerlijk gezegd denken we de namen al te hebben, maar natuurlijk willen we jullie geen foutieve renners kunnen laten kiezen. Kortom: nog even geduld.

In de tussentijd is het misschien de moeite waard om naar de nieuwe site te kijken. Eens in de zoveel tijd moet er een vernieuwing doorgevoerd worden en dat is nu niet anders. Beter gezegd, de oude provider is offline gegaan en ja, dan moet er weer even gewerkt worden. Tot nu toe is het resultaat ernaar, dat belooft wat! Er zijn al wat Amerikanen die hopen op een Amerikaanse Touroverwinning, nu er na 19 jaar eindelijk weer eens een Rotterdamse club Nederlands kampioen voetbal is geworden. Of werd er 19 jaar geleden nou géén Amerikaans gekroond tot winnaar van de Tour de France? Het zou een 'kWist't-vraag kunnen zijn.

Oh ja, de nieuwe site...het adres ervoor is:

https://tourtijgers.wixsite.com/start

Zodra de laatste renners bekend zijn (en dit is verwerkt door de organisatie), wordt het formulier jullie overhandigd. Of kunnen jullie deze downloaden. Of zelf maken, is ook een optie.

Anyway, het is bijna zover!

Bonne chance et salut,

J.M. Leblanc

"Je moet een berg respecteren. Als je een vriend bent van de berg, dan wordt de berg ook een vriend van jou. Aan de voet van een berg zeg ik ook altijd: `Goh, wat ben jij een verschrikkelijk mooie berg'".

​

BRAM TANKINK

bottom of page